ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας δεδομένων.Για να δημιουργήσετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμότου τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα δεν περνούν ποτέ στη βάση δεδομένων του e-shop – ακολουθείται η παρακάτω διαδικασία πληρωμής όπως περιγράφετε παρακάτω.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Για τη δική σας ασφάλεια, η ιστοσελίδα www.keepyourhousefresh.gr δε σας ζητά, ούτε πολύ περισσότερο αποθηκεύει, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εφόσον, στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, οδηγείστε σε ειδική ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία σε ασφαλές περιβάλλον σας ζητά τα στοιχεία της κάρτας σας. Τα στοιχεία αυτά αποστέλλονται κρυπτογραφημένα με τεχνολογία SSL, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet, αποκλειστικά στη Τράπεζα Πειραιώς για τον έλεγχο της κάρτας και την εκτέλεση της συναλλαγής. Ακολούθως, η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει την ιστοσελίδα www.keepyourhousefresh.gr για την επιτυχία ή όχι της συναλλαγής. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας αυτής, www.keepyourhousefresh.gr δε λαμβάνει γνώση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

Ομοίως όταν εκτελείτε πληρωμή μέσω Paypal τα δεδομένα σας δεν καταγράφονται ποτέ στη βάση δεδομένων του keepyourhousefresh.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά μεταβείτε εδώ.